hevoset    kasvatus    esittely    muuta

Lämpimästi tervetuloa

... Domenica Estateen, sunnuntaikartanoon! Sijaitsemme kauniissa maalaiskartanomaisemassa viiden kilometrin säteellä lähimmästä kaupungista, Murronmaasta. Domenica on perimäni tila ja melko suureksi paisunut, sydämeltään kuitenkin pienehkö virtuaalitalli, joka on hiljalleen remontoitu nykyiseen kuntoonsa vuodesta 2012 alkaen. Meillä heppaillaan rennolla meiningillä ja Domenica on oma paluuni virtuaalimaailmaan, vaatimaton unelmien toteutuma. Talli on täynnä rakkaita hevosia ja meille hevoset ovatkin tärkein toimintamuoto. Jokaiseen pyritään panostamaan täysillä. Toimintamme on hiukan vaihtelevaa ja säännöllisen epäsäännöllistä, aikataulutettuja tavoitteita meillä ei ole.

Tällä hetkellä tallistamme löytyy hienoja (lue: rakkaita) kilpailukäyttöisiä budjonnyn- ja hannoverinhevosia, unohtamatta muutamaa poikkeusta roduista suomalainen puoliverinen, angloarabi, arabi, selle francais ja ratsuponi (sekä muutamia ratsuponijalostukseen sallittuja puhtaita poneja. Sekä pari shettistä). Tunnustettakoon, että poikkeustapaukset ovat päässeet hieman lisääntymään vuosien 2014–2015 aikana, ja nyt näitä vähemmistö­rotujakin on koossa ihan kiva lauma. Mikään varsinainen kilpailu- tai siitostalli emme ole, vaikka suunta saattaakin olla sinnepäin, vaan enemmänkin "rakkauskasvattaja": hevosillamme teetetään harkittuja varsoja silloin, kun siltä tuntuu. Rotuina panostuksemme keskittyy juurikin budjonnyn­hevosiin ja hannovereihin. Etenkin budjonnyiden osalta haaveilemme hiukan mittavammasta ja tavoitteellisemmasta kasvatuksesta, mutta toistaiseksi aktiivisuus on ollut varsin pienimuotoista. Budjonnykantaa on tarkoitus uudistaa ja myös hannoverien kohdalla harkitsemme tuontihevosten hankintaa.

Minä, tallinomistaja, olen nimeltäni Cecilia (paljon tutummin Cee tai Ceci). Olen Viivi-tytön yksinhuoltaja ja päävastuussa kaikesta. Lisää meistä ja tallista voit lukea esittelystä, mutta parhaan käsityksen arjestamme saat todennäköisesti selailemalla hevostemme sivuja. Seikkaile siis rohkeasti ja tutustu talliimme! Onnekas saa kimppuunsa hellyydenkipeän ja ystävällisen tallikoiran, vähemmän onnekas loputtomasti kyselevän ja pälättävän pikkutytön...

Sydämellä,

Cecilia "Cee" Blankley

Päivitetty viimeksi 12/2021

Yhteystiedot

cee.domenica@gmail.com | VRL-01288 | foorumilla @Cee

Olemme Virtuaalisen ratsastajainliiton jäsentalli DOME1353

koristekuva © Pulmu N. | tausta © Blumary / Pixabay | kaikki muu © VRL-01288 | virtuaalitalli | a sim-game stable