hevoset      kasvatus      esittely      muuta

Lämpimästi tervetuloa

... Domenica Estateen, sunnuntaikartanoon! Sijaitsemme kauniissa maalaiskartanomaisemassa viiden kilometrin säteellä lähimmästä kaupungista, Murronmaasta. Domenica on perimäni tila ja melko suureksi paisunut, sydämeltään kuitenkin pienehkö virtuaalitalli, joka on hiljalleen remontoitu nykyiseen kuntoonsa vuodesta 2012 alkaen. Meillä heppaillaan rennolla meiningillä ja Domenica on oma paluuni virtuaalimaailmaan, vaatimaton unelmien toteutuma. Talli on täynnä rakkaita hevosia ja meille hevoset ovatkin tärkein toimintamuoto. Jokaiseen pyritään panostamaan täysillä. Toimintamme on hiukan vaihtelevaa ja säännöllisen epäsäännöllistä, aikataulutettuja tavoitteita meillä ei ole.

Tällä hetkellä tallistamme löytyy hienoja (lue: rakkaita) kilpailukäyttöisiä budjonnyn- ja hannoverinhevosia, unohtamatta muutamaa poikkeusta roduista suomalainen puoliverinen, angloarabi ja selle francais. Mainittakoon vielä, että poikkeustapaukset ovat päässeet hieman lisääntymään vuosien 2014-2015 aikana, ja nyt näitä vähemmistörotujakin on koossa ihan kiva lauma. Mikään varsinainen kilpailu- tai siitostalli emme ole (vaikka suunta saattaakin olla sinnepäin), vaan enemmänkin "rakkauskasvattaja": hevosillamme teetetään harkittuja varsoja silloin, kun siltä tuntuu. Rotuina panostuksemme keskittyy juurikin budjonnynhevosiin ja hannovereihin. Etenkin budjonnyiden osalta haaveilemme hiukan mittavammasta ja tavoitteellisemmasta kasvatuksesta, mutta toistaiseksi aktiivisuus on ollut varsin pienimuotoista. Budjonnykantaa on tarkoitus uudistaa ja myös hannoverien kohdalla harkitsemme tuontihevosten hankintaa.

Minä, tallinomistaja, olen nimeltäni Cecilia (paljon tutummin Cee tai Ceci). Olen Viivi-tytön yksinhuoltaja ja päävastuussa kaikesta. Lisää meistä ja tallista voit lukea esittelystä, mutta mikäli haluat saada jonkilaisen käsityksen arjestamme, suosittelen kurkistamaan myös päiväkirjaamme. Seikkaile siis sivuilla rohkeasti ja tutustu talliimme! Onnekas saa kimppuunsa hellyydenkipeän ja ystävällisen tallikoiran, vähemmän onnekas loputtomasti kyselevän ja pälättävän pikkutytön...

Sydämellä,

Cecilia "Cee" Blankley

Sivut ovat yhä päivityksen alla!
Pahoittelut sekasotkusta, jota puretaan hiljalleen <3 (03/2020)

YHTEYSTIEDOT:    cee.domenica@gmail.com | VRL-01288 | foorumilla @Cee
Olemme Virtuaalisen ratsastajainliiton jäsentalli DOME1353.

tausta © Subtle Patterns | koristekuva © Pulmu N. | kaikki muu © Domenica | virtuaalitalli | a sim-game stable