piirretyt     omistajat     Domenicaan

Domenican työntekijät

Yhteystiedot

Virtuaalinen ratsastajainliitto: VRL-01288
Sähköposti: cee.domenica@gmail.com
Virtuaalifoorumi Keskusta: @Cee

Tom Taylforth

Tom
s. 15.01.1991, ammattiratsastaja
englantilainen (ymmärtää suomea)
sinkku

Tom saapui Domenicaan vuosien 2013–2014 vaihteessa pikkuserkkunsa Cecilian houkuttelemana. Tomin koko perhe on hevosihmisiä ja mies onkin ratsastanut lapsesta asti. Kolmekymppinen Tom on erikoistunut remontteihin, ja auttaakin Ceetä kasvattiemme ja muiden nuorten ratsuttamisessa. Erityisesti esteratsastus kuuluu Tomin vahvuuksiin, ja arkisen nuorilla ratsastamisen lisäksi mies kilpaileekin tallin estehevosilla. Ajoittain Tom auttaa myös tallitöissä (pitkin hampain, tosin).

Suomeen lopulta jämähtänyt Tom puhuu lähinnä englantia, vaikka ymmärtääkin suomea jo varsin hyvin. Kynnys käyttää vierasta kieltä on kuitenkin kasvanut vuosien saatossa korkeaksi, ja suomea kuulee hänen suustaan lähinnä vitsillä tai kirosanojen muodossa. Viivin ansiosta Tom osaa kiroilla myös italiaksi. Tom on perusluonteeltaan rehellinen ja urheilullinen, mutta myös mukavuudenhaluinen. Ratsastuksen lisäksi mies harrastaa nyrkkeilyä sekä käy salilla ja lenkkeilee. Sosiaalisten suhteiden osalta Tom ei ole kovinkaan aloitteellinen, vaikka sinänsä seurallinen ja sosiaalinen onkin.

Susanna Johansson

"Suski" Johansson palkattiin Domenicaan kevättalvella 2013, joskin nainen on valmentanut Ceciliaa jo huomattavasti pidempään. Suski on kouluttautunut ratsastuksenopettajaksi sekä valmentajaksi. Nainen on itse aikanaan kilpaillut kenttäratsastuksessa, ja siis tosiaan aikanaan: 80-luvulla. Sittemmin nainen on siirtynyt täysillä kouluratsastukseen, jossa toimii toisinaan myös tuomarina. Tiukka ja vakava, mutta tilanteen tullen härskinkin huumorin handlaava Suski valmentaa Ceetä (joskus myös Tomia ja Viiviä) sekä läpiratsastaa ja kilpailee tallin tasokkaimmilla kouluratsuilla. Suski
s. 18.02.1965, valmentaja
avioliitossa, ei lapsia
Viivin toinen kummi

Päivi Miettinen

Päivi
s. 28.12.1968
tallityöntekijä/ kirjastovirkailija
avioliitossa, kaksi aikuista poikaa
Päivi on sekä kirjastontäti että naapurintäti (kumpiakin tätejä kirjaimellisesti, joskin naapuri ei ole fyysisesti kovinkaan lähellä, vaan muutaman kilometrin päässä). Päivi on toiminut Domenican vakituisena tallityöntekijänä vuodesta 2014 asti, kirjastotyönsä kohdalla hän on osa-aikainen. Naisella on pitkä hevostausta, mutta kunnianhimo on aina puuttunut. Päiville tärkeintä on saada olla hevosten kanssa ja tämä ratsastaakin vain harvoin, silloinkin usein maastoilee. Luonteeltaan Päivi on kaikkien täti- ja äiti-ihmisten stereotyyppinen ilmentymä. Ystävällinen ja empaattinen nainen on toimissaan tarmokas ja uskomattoman aikaansaava.

kuvat © VRL-05265 | tausta © Subtle Patterns | kaikki muu © VRL-01288 | virtuaalitalli